Συνεχή έλεγχο και ανακαίνιση παλιών ανελκυστήρων


Θα το λέω μέχρι να “μαλλιάσει” η γλώσσα μου. Αλλιώς τα αποτελέσματα θα είναι σαν τα παρακάτω:

Ασανσέρ έκανε «βουτιά» 6 ορόφων
Τον Χάρο με τα μάτια τους είδαν μια μητέρα και τα δύο της παιδιά, όταν το ασανσέρ στο οποίο βρίσκονταν έκανε «βουτιά» έξι ορόφων. Η 40χρονη μητέρα, ο 7χρονος γιος της και η 4χρονη κόρη της τραυματίστηκαν σοβαρά, όταν το ασανσέρ έπεσε από τον 4ο όροφο στο -2. Ευτυχώς η κατάσταση του αγοριού, σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, έχει σταθεροποιηθεί, ενώ η κατάσταση της μητέρας είναι λιγότερο σοβαρή.
Δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί τα αίτια που προκάλεσαν την πτώση του ασανσέρ, το οποίο, μάλιστα, είχε περάσει από έλεγχο τον περασμένο μήνα.
Το ατύχημα συνέβη σε πολυκατοικία που χτίστηκε το 1996 και βρίσκεται στο 11ο διαμέρισμα της γαλλικής πρωτεύουσας.

πηγή: http://www.sigmalive.com/simerini/world/epikairotita/432654

Πήγαν για απεγκλωβισμό παιδιού σε σωστή οδό αλλά σε λάθος πόλη!
Πυροσβέστες πήγαν στην σωστή οδό αλλά σε… λάθος πόλη για να απεγκλωβίσουν ένα παιδί το οποίο είχε κλειστεί στο…ασανσέρ πολυκατοικίας!
Χθες το απόγευμα το 199 δέχτηκε κλήση από την οδό Θεμιστοκλέους στην Αμαλιάδα γιατί, όπως τους είπαν, ένα παιδί είχε εγκλωβιστεί στο ασανσέρ και μάλιστα είχε τραυματιστεί στο πόδι του.
Όπως φαίνεται όμως δεν διασαφηνίστηκε η πόλη κι έτσι ο συναγερμός σήμανε για την Πυροσβεστική Υπηρεσία της Ηλείας. Οι άντρες της Πυροσβεστικής έσπευσαν στο σημείο όμως δεν υπήρχε κανένα περιστατικό! Λίγη ώρα αργότερα το άτυχο παιδάκι απεγκλωβίστηκε αφού αντιλήφθηκαν το λάθος.

Πηγή: www.zougla.grΔείτε επίσης

Άλλο ένα ατύχημα μέσα σε ασανσέρ που δεν είχε πόρτες

Δεν υπάρχουν λόγια να για να περιγράψουν αυτό που συνέβη το μεσημέρι της Τρίτης, 29 …