Στοά Χιρς στη Θεσσαλονίκη: νέο έργο της Otis

Η εγκατάσταση των προϊόντων της OTIS στο εργοτάξιο ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2009 και ολοκληρώθηκε με επιτυχία τον Ιούλιο του 2010. Σύμφωνα με τον Διευθυντή Βόρειας Ελλάδας Αργύρη Χρυσομαλλίδη «στη διάρκεια αυτών των δέκα μηνών υπήρξε πολύ καλή συνεργασία με την επιβλέπουσα τεχνική υπηρεσία της Notos Com και με την κατασκευάστρια εταιρία του κτιρίου, έτσι ώστε να επιλύονται με τον καλύτερο τρόπο όλα τα τεχνικά προβλήματα που προέκυπταν. Το τελικό άψογο αποτέλεσμα τόσο από τεχνικής, όσο και από αισθητικής πλευράς μας δικαιώνει όλους και μας κάνει να αισθανόμαστε υπερήφανοι».

Το μεγαλύτερο μέρος του Εμπορικού Κέντρου καταλαμβάνεται από το νέο πολυκατάστημα μόδας και ομορφιάς Notos Galleries στη Θεσσαλονίκη. Οι επισκέπτες του πολυκαταστήματος εξυπηρετούνται από τρεις ανελκυστήρες OTIS Gen2 και από δέκα κυλιόμενες κλίμακες OTIS 508NCE, ενώ η μεταφορά των προϊόντων μεταξύ των ορόφων γίνεται με τον ανελκυστήρα μικρών φορτίων.

Περισσότερα εδώ: http://www.otis.com/_layouts/ProjectNewsPopup.aspx?ID=100&siteURL=http://www.otis.com/site/gr/Pages/OtisNews.aspx

Δείτε επίσης

Επιτροπή Ανταγωνισμού: Εισήγηση επί της αυτεπάγγελτης έρευνας στην αγορά της εγκατάστασης και συντήρησης ανελκυστήρων

Το ύψος των προσφορών συντήρησης ανελκυστήρων καθορίζεται ελεύθερα και αυτόνομα από κάθε συντηρητή και δε επιτρέπονται παρεμβάσεις επί της τιμολογιακής πολιτικής και ορισμός κατώτατων ορίων αμοιβής των μελών των μελών από τους συνδέσμους του κλάδου.