Πρόσκληση για την πρώτη εικονική έκθεση ανελκυστήρων

kleemann virtual eventΣτις 17 Φεβρουαρίου του 2010, η KLEEMANN θα συμμετέχει ως εκθέτης στην πρώτη Εικονική Έκθεση Ανελκυστήρων που διοργανώνεται από το περιοδικό Elevator World Inc. Η εκδήλωση αυτή διοργανώνεται για πρώτη φορά στον τομέα των ανελκυστήρων. Η Εικονική Έκθεση Ανελκυστήρων είναι μια εμπειρία που συνδυάζει την άμεση επαφή με τη δύναμη και την αλληλεπίδραση ενός online περιβάλλοντος χωρίς να απαιτεί φυσική παρουσία.

Η συμμετοχή σας είναι ΔΩΡΕΑΝ, το μόνο που χρειάζεται είναι η εγγραφή σας στην εκδήλωση. Έτσι θα μπορείτε να την παρακολουθήσετε και να συμμετέχετε χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου σας, οπουδήποτε στον κόσμο.

Κατά τη διάρκεια της Εικονικής Έκθεσης Ανελκυστήρων, θα είστε σε θέση να:

  • Επισκεφτείτε εκθεσιακούς χώρους, να δείτε προϊόντα, να ζητήσετε καταλόγους ή άλλα διαφημιστικά και ενημερωτικά έντυπα
  • Ακούσετε τα πιο πρόσφατα νέα του κλάδου παγκοσμίως στην αίθουσα συνεδριάσεων
  • Συνομιλήσετε ένας προς ένας με τους αντιπρόσωπους των εκθετών στους χώρους τους
    Συνομιλήσετε με συναδέλφους με κοινές επιδιώξεις στις ζωντανές συνομιλίες στο Κέντρο Επικοινωνίας

Αν δεν καταφέρετε να συνδεθείτε στις 17 Φεβρουαρίου στην Εικονική Έκθεση Ανελκυστήρων, μην ανησυχείτε. Η έκθεση θα είναι διαθέσιμη online για 90 ημέρες μετά από την έναρξη της.

Για να εγγραφείτε στην εκδήλωση και για να δείτε την ατζέντα παρουσιάσεων και ομιλιών που θα πραγματοποιηθούν την πρώτη μέρα, παρακαλούμε επισκεφτείτε τη σελίδα:

http://www.elevator-world.com/vee

Δείτε επίσης

Επιτροπή Ανταγωνισμού: Εισήγηση επί της αυτεπάγγελτης έρευνας στην αγορά της εγκατάστασης και συντήρησης ανελκυστήρων

Το ύψος των προσφορών συντήρησης ανελκυστήρων καθορίζεται ελεύθερα και αυτόνομα από κάθε συντηρητή και δε επιτρέπονται παρεμβάσεις επί της τιμολογιακής πολιτικής και ορισμός κατώτατων ορίων αμοιβής των μελών των μελών από τους συνδέσμους του κλάδου.