Πρόσκληση για συμμετοχή σε Ευρωπαϊκό Συνέδριο

European Lift Congress on October 19-20Η τεχνική Ακαδημία Heilbronn στη Γερμανία, προσκαλεί ειδικούς του χώρου αλλά και όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη να λάβουν μέρος στο τέταρτο ευρωπαϊκό συνέδριο Ανελκυστήρων (European Lift Congress) 19-20 Οκτωβρίου 2010. Η οργάνωση των τεχνικών θεμάτων που θα παρουσιαστούν θα γίνει από το Δρ Gerhard Schiffner.

Όπως και κατά τα προηγούμενα έτη, η εκδήλωση υποστηρίζεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση Ανελκυστήρων (ELA), τις ενώσεις των γερμανικών κατασκευαστών (VDMA και VFA) και την ομοσπονδία των γερμανικών τεχνικών υπηρεσιών επιθεώρησης (VdTÜV).

Το συνέδριο του τρέχοντος έτους θα επικεντρωθεί σε θέματα οπως οι κανονισμοί ανελκυστήρων, βιωσιμότητα, ασφάλεια και τεχνολογική καινοτομία. Στον τομέα των κανονισμών του ανελκυστήρα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με τη σχεδιαζόμενη αναθεώρηση της οδηγίας Ανελκυστήρων καθώς επίσης και να πάρουν πληροφορίες σχετικά με την πρώτη πρακτική εμπειρία με τη νέα Οδηγία Μηχανών. Θα υπάρχει επίσης υποβολή εκθέσεων σχετικά με την (σε εξελίξη) αναθεώρηση της ΕΝ 81-1 και ΕΝ 81-2.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε ιστοσελίδα: http://intra.hs-heilbronn.de/TAH/EnglishTAH/

Δείτε επίσης

Elevator U Conference – 2010

Σημειώστε το στα ημερολόγιά σας! Το 13ο ετήσιο συνέδριο Elevator U έχει προγραμματιστεί για τον …