Πιστοποίηση κατά ISO9001: 2008 για την Doukas Elevators

Η Doukas Elevators στα πλαίσια της συνεχούς βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών στον τεχνικό κλάδο της εγκατάστασης και τοποθέτησης ανελκυστήρων πιστοποιήθηκε κατά ISO9001 : 2008 από τη BUREAU VERITAS. Η πιστοποίηση αφορά τους παρακάτω τομείς :

  • Σχεδιασμός, Μελέτη, Εγκατάσταση και έκδοση αδείας για ηλεκτρομηχανικούς και υδραυλικούς ανελκυστήρες (προσώπων, μικρών και μεγάλων φορτίων )
  • Την επισκευή ανελκυστήρων (προσώπων μικρών και μεγάλων φορτίων).
  • Την συντήρηση ηλεκτρομηχανικών και υδραυλικών ανελκυστήρων (προσώπων, μικρών και μεγάλων φορτίων).

Η πιστοποίηση αποτελεί ουσιαστικά και μια τυπική επιβεβαίωση των υψηλών πρότυπων ποιότητας και οργάνωσης που ανέκαθεν η εταιρεία εφάρμοζε βάσει της πελατοκεντρικής φιλοσοφίας που διακρίνει την Doukas Elevators.

Η Doukas Elevators αποτελεί μια από τις παλαιότερες ελληνικές εταιρείες εγκατάστασης και συντήρησης ανελκυστήρων με αδιάλειπτη παρουσία στον κλάδο από το 1924. Ταυτόχρονα αποτελεί μια από τις πλέον καινοτόμους εταιρείες στην ελληνική αγορά διαθέτοντας σύγχρονες μεθόδους διοίκησης και ελέγχου ποιότητας αλλά και μοναδική εμπειρία στις καινοτόμες εφαρμογές όπως είναι οι ανελκυστήρες χωρίς μηχανοστάσιο.

Πηγή: http://www.odp.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=629&Itemid=42

Δείτε επίσης

Στη Metron βιομηχανία κατασκευής ανελκυστήρων, δόθηκε το βραβείο “GREEK BUSINESS CHAMPION”

Η Metron είναι η μοναδική βιομηχανία κατασκευής ανελκυστήρων που απέσπασε το βραβείο “GREEK BUSINESS CHAMPION” για τις εξαιρετικές οικονομικές επιδόσεις της …