Νέο εμπορικό κέντρο στο Αίγιο

Εμπορικό κέντρο και στο Αίγιο από τον Όμιλο ΛάτσηΕμπορικό κέντρο και στο Αίγιο από τον Όμιλο Λάτση

Στον «αστερισμό» των μεγάλων εμπορικών κέντρων μπαίνει και η πόλη του Αιγίου όπου σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, εμπορικός «κολοσσός» συμφερόντων του Ομίλου Λάτση, ετοιμάζεται να υλοποιήσει μια μεγάλη επένδυση στις παρυφές της πόλης, δίπλα στη νέα σιδηροδρομική γραμμή.

Σύμφωνα με τις πηγές του «Σ.Ε.», η επένδυση θα είναι ύψους 20 εκ. ευρώ περίπου και πρόκειται να υλοποιηθεί σε οικόπεδο έκτασης 25 στρεμμάτων το οποίο ήδη έχει αγοραστεί στην οδό Κορίνθου, στην έξοδο της πόλης, ωστόσο αντιμετωπίζονται προβλήματα με την Πολεοδομία.

Το νέο εμπορικό κέντρο του Αιγίου, αποτελεί μέρος του επενδυτικού σχεδίου της κατασκευαστικής εταιρείας LC Development η οποία σύμφωνα με παλαιότερα δημοσιεύματα του οικονομικού τύπου, σχεδιάζει στον υπό κατασκευή νέο οδικό – σιδηροδρομικό άξονα Κορίνθου – Κιάτου – Αιγίου εμπορικά κέντρα επιφάνειας από 7.000 έως 15.000 τ.μ. και προβλέπεται να λειτουργήσουν σταδιακά έως το 2011. Το ύψος της συνολικής επένδυσης υπολογίζεται σε 100 εκατ. ευρώ.

H «LC Development» σε συνεργασία με την Lamda Development του Ομίλου Λάτση έχουν κατασκευάσει τα μεγάλα εμπορικά κέντρα της Αθήνας «The Mall», «Golden Hall» και «West Plaza».

Σύμφωνα με την εταιρική παρουσίαση της LC Development στο διαδίκτυο, το νέο εμπορικό κέντρο στο Αίγιο θα τεθεί σε λειτουργία μέσα στο 2010.

Πηγή: http://www.symboulos.gr/1/19703.scr

Δείτε επίσης

Μικρή πρόοδος για τα projects της Dolpin Capital Investors

Στην επιτάχυνση του ρυθμού υλοποίησης των σχεδιαζόμενων projects προσβλέπουν το 2010 οι επικεφαλής της κυπριακών …