Νέο έργο για την ThyssenKrupp Elevator στο Μετρό της Βαρκελώνης

thyssenkrup metroΠερισσότερους από 600 ανελκυστήρες και κυλιόμενες κλίμακες θα διαθέσει συνολικά για νέα Γραμμή 9.

Η ThyssenKrupp Elevator έλαβε πρόσφατα συμπληρωματική παραγγελία για την προμήθεια των 132 κυλιόμενων σκαλών για το Μετρό της Βαρκελώνης στην Ισπανία. Αυτό αυξάνει τον αριθμό των ανελκυστήρων και κυλιόμενων κλιμάκων που πρέπει να εγκατασταθούν από την εταιρεία για τη νέα μεγάλη γραμμή 47,8 χιλιομέτρων, σε πάνω από 600 εγκαταστάσεις.

Με την ολοκλήρωση του έργου το 2014, θα είναι η μεγαλύτερη υπόγεια γραμμή του μετρό στην Ευρώπη, με συνολικά 52 σταθμούς. Η νέα γραμμή συνδέει το αεροδρόμιο από τα ανατολικά προάστια της πόλης και θα εξυπηρετεί το κοινό με σταθμούς κοντά σε διάφορες δημόσιες εγκαταστάσεις, όπως το πανεπιστήμιο, τα νοσοκομεία, τα τουριστικά μέρη και το γήπεδο της Μπαρτσελόνα. Η γραμμή 9 θα συνδεθεί επίσης με τέσσερις πόλεις στα προάστια της Βαρκελώνης. Η διοίκηση του μετρό, αναμένει περίπου 130 εκατομμύρια επιβάτες να χρησιμοποιούν τη γραμμή κάθε χρόνο.

Περισσότερα στο δελτίου τύπου της εταιρίας:  http://www.thyssenkrupp.com/en/presse/art_detail.html&eid=TKBase_1267623136976_1645073190

Δείτε επίσης

Ηγετική θέση για την TÜV AUSTRIA HELLAS

Ο Οργανισμός Επιθεώρησης και Πιστοποίησης TÜV AUSTRIA HELLAS ενημερώνει για τα κυριότερα έργα περιοδικών ελέγχων …