Νέα ολοκληρωμένα προϊόντα από την Metron AE

metron saΣέρρες 1 Μαρτίου 2010

Αγαπητοί συνεργάτες,

Όλοι μας στη METRON, σταθερά πιστοί στις αρχές μας να εργαζόμαστε κάθε ημέρα, με σκοπό να πρωτοπορούμε, σε μία εταιρία που σχεδιάζει η ίδια, παράγει και φιλοδοξεί να εξάγει σε όλο τον κόσμο υψηλής τεχνολογίας ελληνικά προϊόντα, με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε για τα παρακάτω:

Η εταιρία μας όπως είναι γνωστό έχει ξεκινήσει την είσοδο της στην ανορά των ολοκληρωμένων λύσεων ανελκυστήρα. Μετά την αποδοχή που ουνάντησαν οι ολοκληρωμένες λύσεις της Μέτρον σε χώρες του
εξωτερικού άπου εγκαταστάθηκαν από την προηγούμενη χρονιά, ξεκίνησαν ήδη να εγκαθίστανται και είναι πλέον διαθέσιμες και στη χώρα μας. Πιο συγκεκριμένα σήμερα είναι διαθέσιμα:

Υδραυλικά σετ
Διαδρομή έως 27m, πλαίσια ανάρτησης 2-13 άτομα, ταχύτητα <1m/sec, τροχαλιοστάσια, μονάδες ισχύος 6-24 KW, Λύσεις χαμηλής άνω απόληξης, ντουλάπα μηχανοστάσιο.

Μηχανικά σετ
Πλαίσια ανάρτησης 2-13 άτομα με μηχανοστάσιο, ταχύτητα <1,6m/sec.

Η προσπάθεια μας φυσικά εδώ ξεκινά. Με γρήγορους ρυθμούς στο τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της Μέτρον σχεδιάζουμε νέα, καινοτόμα προϊόντα, τα οποία ευελπιστούμε να βοηθήσουν τα τεχνικά γραφεία ανελκυστήρων στην προσπάθεια τους για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας τους.

Θα γνωρίζετε βέβαια ότι η Μέτρον δημιούργησε αίσθηση στον κόσμο του ανελκυστήρα παρουσιάζοντας σε λειτουργία στην έκθεση INTERLIFT στο Αυgsburg της Γερμανίας τον Οκτώβριο του 2009 τον υδραυλικό ανελκυστήρα με κίνηση VVVF. Με χαρά βλέπουμε να ακολουθούν, και άλλες, υποκατάστατες λύσεις, επιβεβαιώνοντας τις δυνατότητες της εταιρίας μας να οδηγεί τις εξελίξεις.

Ο υδραυλικός ανελκυστήρας με πλήρη κίνηση VVVF της Μέτρον Θα παρουσιαστεί στην έκθεση HELLAS LIFT τον Απρίλιο στην Αθήνα.

Περισσότερα σύντομα στο: http://www.metronsa.gr

Δείτε επίσης

Στη Metron βιομηχανία κατασκευής ανελκυστήρων, δόθηκε το βραβείο “GREEK BUSINESS CHAMPION”

Η Metron είναι η μοναδική βιομηχανία κατασκευής ανελκυστήρων που απέσπασε το βραβείο “GREEK BUSINESS CHAMPION” για τις εξαιρετικές οικονομικές επιδόσεις της …