Η ThyssenKrupp αναλαμβάνει μεγάλο έργο στο Abu Dhabi

Η ThyssenKrupp Elevator κέρδισε πρόσφατα συμβόλαιο για να προμηθεύσει και να εγκαταστήσει συνολικά 95 ανελκυστήρες, 38 κυλιόμενες κλίμακες και 10 κυλιόμενους διαδρόμους δέκα για το “The Mall Yas” ένα από τα μεγαλύτερα εμπρικά κέντρα έργο στο Abu Dhabi.

Το “The Mall Yas” εκτείνεται σε 235.000 τετραγωνικά μέτρα και θα περιλαμβάνει πάνω από 450 καταστήματα και εστιατόρια, έναν πολυκινηματογράφο καθώς και διάφορες ψυχαγωγικές εγκαταστάσεις για παιδιά και ενήλικες. Με περίπου 10.000 θέσεις στάθμευσης, το εμπορικό κέντρο “The Mall Yas” θα είναι το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο του Abu Dhabi και το δεύτερο μεγαλύτερο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Οι 143 μονάδες Ανελκυστήρων της ThyssenKrupp θα είναι εφοδιασμένοι με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για τον έλεγχο και να καθοδήγηση της ροής των επισκεπτών μέσα στο κτίριο.  Οι κυλιόμενες σκάλες, διάδρομοι και όλοι οι ανελκυστήρες θα ελέγχονται εξ αποστάσεως από ένα κεντρικό σύστημα παρακολούθησης.

Η ολοκλήρωση του συγκροτήματος, που χτίζεται δίπλα στο νέο θεματικό πάρκο «Ferrari World”, έχει προγραμματιστεί για το τέλος του 2013.

Διαβάστε περισσότερα:  http://www.thyssenkrupp.com/en/presse/art_detail.html&eid=TKBase_1337847839620_1717200265

 

 

Δείτε επίσης

Αποζημίωση ζητά η Ευρωπαϊκή Επιτροπή από το καρτέλ των KONE, Schindler, Otis και ThyssenKrupp

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σύμφωνα με το Reuters, μπορεί να ζητήσει αποζημίωση ως πελάτης από τέσσερις …