Η Otis επιλέχθηκε για το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου

Η Otis Elevator Company θα προμηθεύσει 21 ανελκυστήρες και 47 κυλιόμενες κλίμακες στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου, World Trade Center Port Authority Trans-Hudson (PATH) Transportation Hub, στο Νότιο Manhattan στην Νέα Υόρκη. Η Otis αποτελεί επιχειρησιακή μονάδα της United Technologies Corp.(NYSE: UTX).

«Η Otis είναι περήφανη που θα συμμετάσχει στην ανακατασκευή του Παγκοσμίου Κέντρου Εμπορίου» είπε ο πρόεδρος της εταιρίας Didier Michaud-Daniel. «Τα δοκιμασμένα προϊόντα και η εμπειρία μας θα είναι καθοριστικής σημασίας για την παροχή ασφαλούς και αξιόπιστης μετακίνησης των 250.000 αναμενόμενων επιβατών που θα κινούνται στον κόμβο κάθε μέρα».

Οι ανελκυστήρες και οι κυλιόμενες κλίμακες Otis θα βοηθήσουν στην πρόσβαση των επιβατών σε υπάρχουσες και μελλοντικές υπηρεσίες μεταφοράς και μη όπως: στα γραφεία των Πύργων του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου, στο Memorial και στο Μουσείο, στους τερματικούς σταθμούς του πορθμείου του Hudson River, στο Παγκόσμιο Χρηματοοικονομικό Κέντρο, στα τρένα PATH, στις 11 γραμμές του μετρό καθώς επίσης και στα σχεδόν 200.000 τετραγωνικά μέτρα καταστημάτων λιανικής πώλησης. Ο κόμβος είναι προγραμματισμένος να ανοίξει στα μέσα του 2014.

Περισσότερα εδώ:  http://www.otis.com/_layouts/ProjectNewsPopup.aspx?ID=98&siteURL=http://www.otis.com/site/gr/Pages/default.aspx

Δείτε επίσης

Στη Metron βιομηχανία κατασκευής ανελκυστήρων, δόθηκε το βραβείο “GREEK BUSINESS CHAMPION”

Η Metron είναι η μοναδική βιομηχανία κατασκευής ανελκυστήρων που απέσπασε το βραβείο “GREEK BUSINESS CHAMPION” για τις εξαιρετικές οικονομικές επιδόσεις της …