Η Otis επιδεικνύει περιβαλλοντική δέσμευση

Η Otis Elevator Company, επιχειρησιακή μονάδα της United Technologies Corp, παρουσίασε σήμερα, κατά την διάρκεια του εβδόμου Διεθνούς Συνέδριου «Green and Energy-Efficient Building & New Technologies and Products Expo» στο Πεκίνο, τα προϊόντα εξοικονόμησης ενέργειας και τις βιώσιμες επιχειρηματικές πρακτικές της. Ο κύριος Charles Vo, πρόεδρος της Otis North Asia Pacific Area, έδωσε έμφαση στο παγκόσμιο περιβαλλοντικό πρόγραμμα της εταιρείας The Way to Green™ και στην εφαρμογή του στην Κίνα κατά τη διάρκεια του συνεδρίου.

«Ως ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο των ανελκυστήρων στην Κίνα, η Otis γνωρίζει καλά τη σημασία και την επιτακτική ανάγκη ύπαρξης ενεργειακά αποδοτικών κτιρίων», δήλωσε ο κύριος Vo. «Η αειφόρος ανάπτυξη είναι εξέχουσας σημασίας για την οικονομική ανάπτυξη της Κίνας. Για τον λόγο αυτό η Otis εισήγαγε στην Κίνα ενεργειακά αποδοτικά προϊόντα και διατηρεί μια βιώσιμη μονάδα παραγωγής στην πόλη Tianjin ενώ παράλληλα μειώνει την εκπομπή αερίων θερμοκηπίου στις εγκαταστάσεις της σε όλη τη χώρα. Αναμένουμε την συνεχή βελτίωση των περιβαλλοντικών τεχνολογιών και πρακτικών μας μέσα στα επόμενα χρόνια».

Περισσότερα εδώ:  http://www.otis.com/_layouts/ProjectNewsPopup.aspx?ID=102&siteURL=http://www.otis.com/site/gr/Pages/OtisNews.aspx

Δείτε επίσης

Επιτροπή Ανταγωνισμού: Εισήγηση επί της αυτεπάγγελτης έρευνας στην αγορά της εγκατάστασης και συντήρησης ανελκυστήρων

Το ύψος των προσφορών συντήρησης ανελκυστήρων καθορίζεται ελεύθερα και αυτόνομα από κάθε συντηρητή και δε επιτρέπονται παρεμβάσεις επί της τιμολογιακής πολιτικής και ορισμός κατώτατων ορίων αμοιβής των μελών των μελών από τους συνδέσμους του κλάδου.