Η KLEEMANN έχει σχέδια για επενδύσεις στην Κίνα

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΗ ΑΣΙΑΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Colpo grosso στην Κίνα ετοιμάζει n Kleemann, σχεδιάζοντας την επέκταση των δραστηριοτήτων και την ανάπτυξη της στην πολλά υποσχόμενη αγορά της Ασίας. Ήδη n εταιρεία λειτουργεί γραφείο στην Κίνα, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζει «ζεστά» το ενδεχόμενο να προχωρήσει και σε παραγωγικές επενδύσεις είτε στη Σαγκάη είτε στο Πεκίνο.

Οι σχετικές επαφές βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και αναμένεται σύντομα να οριστικοποιηθεί η συμφωνία για την ενοικίαση οικοπέδου όπου θα εγκατασταθεί n νέα μονάδα, θα πρέπει να υπογραμμιστεί ότι, στο πλαίσιο των αποτελεσμάτων του 2009, n εταιρεία ουσιαστικά έδωσε το περίγραμμα της πολιτικής της, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «προχωρά στην εφαρμογή επιθετικής πολιτικήs σε ότι αφορά την παρουσία της Kleemann στο εξωτερικό εντάσσοντας νέες αγορές στο χαρτοφυλάκιο».

«………».

Δεν αποκλείεται οι οριστικές αποφάσεις για την επένδυση στην Κίνα να ληφθούν κατά την επίσκεψη της διοίκησης εκεί, στο πλαίσιο της έκθεσης «World Elevator and Escalator Expo ’10».

Πηγή: ΚΕΦΑΛΑΙΟ (17/4/2010)

Δείτε επίσης

Επιτροπή Ανταγωνισμού: Εισήγηση επί της αυτεπάγγελτης έρευνας στην αγορά της εγκατάστασης και συντήρησης ανελκυστήρων

Το ύψος των προσφορών συντήρησης ανελκυστήρων καθορίζεται ελεύθερα και αυτόνομα από κάθε συντηρητή και δε επιτρέπονται παρεμβάσεις επί της τιμολογιακής πολιτικής και ορισμός κατώτατων ορίων αμοιβής των μελών των μελών από τους συνδέσμους του κλάδου.