Νέα ημερομηνία: Η διεθνής έκθεση EURO-LIFT θα πραγματοποιηθεί στο Kielce της Πολωνίας, 5-6 Οκτωβρίου 2022

Ανυπομονούμε να σας δούμε στην Έκθεση EURO-LIFT – την πιο ολοκληρωμένη εκδήλωση αφιερωμένη στη βιομηχανία ανελκυστήρων που θα πραγματοποιηθει στο Kielce στην Πολωνία.

6th International Lifts and Components Exhibition EURO-LIFT

Η αγορά των ανελκυστήρων παρουσιάζει με υπερηφάνεια και συζητά τα πιο πρόσφατα προϊόντα και υπηρεσίες. ελάτε μαζί μας στο Targi Kielce στις 5-6 Οκτωβρίου 2022 για τη Διεθνή Έκθεση Ανελκυστήρων EURO-LIFT.

Για έκτη φορά, το Targi Kielce φιλοξενεί την EURO-LIFT, το γεγονός που προσελκύει πολλούς επισκέπτες, επισκέπτες και εταιρείες από διαφορετικές χώρες. Η έκθεση EURO LIFT έχει σχεδιαστεί ως πλατφόρμα για την προσέγγιση κατασκευαστών και διανομέων και μελλοντικών πελατών. Η εμπορική έκθεση είναι μια εκδήλωση υψηλού επιπέδου που περιλαμβάνει την έκθεση και την ελκυστική ατζέντα συνοδευτικών εκδηλώσεων – είναι μια τέλεια ευκαιρία να εξοικειωθείτε με τα τελευταία επιτεύγματα και εξελίξεις στον κλάδο, τον καινοτόμο εξοπλισμό και όλες τις λύσεις για τους ανελκυστήρες.

Το EURO-LIFT EXPO είναι η ευκαιρία να συναντήσετε εκπροσώπους της βιομηχανίας, επιχειρηματίες, εταιρείες από πολλές χώρες. Η περσινή έκθεση φιλοξένησε περισσότερες από 100 εταιρείες από 14 χώρες. Η εκδήλωση προσέλκυσε τους εκπροσώπους των πιο διάσημων και εξέχοντων βιομηχανικών οργανισμών από όλη την Ευρώπη.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ: https://www.targikielce.pl/en/euro-lift

 

Δείτε επίσης

Αποζημίωση ζητά η Ευρωπαϊκή Επιτροπή από το καρτέλ των KONE, Schindler, Otis και ThyssenKrupp

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σύμφωνα με το Reuters, μπορεί να ζητήσει αποζημίωση ως πελάτης από τέσσερις …