Η διεθνής έκθεση EURO-LIFT θα πραγματοποιηθεί στο Kielce της Πολωνίας, 28-29 Απριλίου 2021

Ανυπομονούμε να σας δούμε στην Έκθεση EURO-LIFT – την πιο ολοκληρωμένη εκδήλωση αφιερωμένη στη βιομηχανία ανελκυστήρων που θα πραγματοποιηθει στο Kielce στην Πολωνία.

6th International Lifts and Components Exhibition EURO-LIFT

Η αγορά των ανελκυστήρων παρουσιάζει με υπερηφάνεια και συζητά τα πιο πρόσφατα προϊόντα και υπηρεσίες. ελάτε μαζί μας στο Targi Kielce στις 28 και 29 Απριλίου 2021 για τη Διεθνή Έκθεση Ανελκυστήρων EURO-LIFT.

Για έκτη φορά, το Targi Kielce φιλοξενεί την EURO-LIFT, το γεγονός που προσελκύει πολλούς επισκέπτες, επισκέπτες και εταιρείες από διαφορετικές χώρες. Η έκθεση EURO LIFT έχει σχεδιαστεί ως πλατφόρμα για την προσέγγιση κατασκευαστών και διανομέων και μελλοντικών πελατών. Η εμπορική έκθεση είναι μια εκδήλωση υψηλού επιπέδου που περιλαμβάνει την έκθεση και την ελκυστική ατζέντα συνοδευτικών εκδηλώσεων – είναι μια τέλεια ευκαιρία να εξοικειωθείτε με τα τελευταία επιτεύγματα και εξελίξεις στον κλάδο, τον καινοτόμο εξοπλισμό και όλες τις λύσεις για τους ανελκυστήρες.

Το EURO-LIFT EXPO είναι η ευκαιρία να συναντήσετε εκπροσώπους της βιομηχανίας, επιχειρηματίες, εταιρείες από πολλές χώρες. Η περσινή έκθεση φιλοξένησε περισσότερες από 100 εταιρείες από 14 χώρες. Η εκδήλωση προσέλκυσε τους εκπροσώπους των πιο διάσημων και εξέχοντων βιομηχανικών οργανισμών από όλη την Ευρώπη.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ: https://www.targikielce.pl/en/euro-lift

 

Δείτε επίσης

Αποζημίωση ζητά η Ευρωπαϊκή Επιτροπή από το καρτέλ των KONE, Schindler, Otis και ThyssenKrupp

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σύμφωνα με το Reuters, μπορεί να ζητήσει αποζημίωση ως πελάτης από τέσσερις …