Η έκθεση του κλάδου οικοδομής BAU στο Μόναχο

bau 2011 στο ΜόναχοBAU 2011 στο Μόναχο (17. – 22.1.2011)

Η παγκοσμίως κορυφαία έκθεση του κλάδου της οικοδομής θα λάβει χώρα στο Μόναχο (17 – 22.1.2011) για 19η φορά η διεθνής ειδική έκθεση στον τομέα της οικοδομής ΒAU 2011. Η χρονική αυτή αλλαγή σκοπεύει στην καλύτερη προετοιμασία των εκθετών, αφού θα μεσολαβεί μεγαλύτερο διάστημα από τις διακοπές των Χριστουγέννων μέχρι το ξεκίνημα της έκθεσης.

Η προηγούμενη BAU έκλεισε με το καλύτερο αποτέλεσμα στα 40 χρόνια διοργάνωσης της έκθεσης, κερδίζοντας τον τίτλο της παγκοσμίως κορυφαίας διοργάνωσης στον κλάδο της οικοδομής, αφού σημείωσε και πάλι ρεκόρ στον αριθμό των επισκεπτών της. 212.000 επισκέπτες από 151 χώρες (2007: 134 χώρες), ανάμεσα σε αυτούς 37.000 από το εξωτερικό, δείγμα της μεγάλης διεθνικότητας της BAU, παρευρέθησαν στη διοργάνωση για να ενημερωθούν από τους 1.920 εκθέτες από 43 χώρες στους τομείς των οικοδομικών υλικών, δομικών στοιχείων, αλλά και για τα συστήματα και την τεχνολογία της οικοδομής. Η Ελλάδα έδειξε σε αυτή τη διοργάνωση πολύ υψηλή συμμετοχή, αφού βρέθηκε στις στατιστικές επισκεπτών στην 11η θέση παγκοσμίως. Η BAU είναι η κατεξοχήν ενδιαφέρουσα και σημαντική έκθεση για τον Έλληνα επισκέπτη και εκθέτη του κλάδου, μιας και ο κατασκευαστικός κλάδος είναι από τους πιο ανεπτυγμένους στη χώρα μας.

Το κυριότερο χαρακτηριστικό της BAU είναι η πληρότητα της προσφοράς. Όλοι οι τομείς της οικοδομικής δραστηριότητας καλύπτονται με μια πλούσια παρουσία, από τα βασικότερα δομικά υλικά έως και τα πλέον ειδικά αξεσουάρ οικοδομής. Η διαμόρφωση προσόψεων και εσωτερικών χώρων, η ενεργειακή και ηλιακή τεχνολογία, οι σκεπές, τα υλικά στεγάσεων, μονώσεων και χρωματισμών, έτοιμα δομικά στοιχεία, πόρτες, παράθυρα, θέρμανση, επένδυση δαπέδων, υδραυλικές και ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, καθώς και τα εξαρτήματα έργων οδοποιίας είναι μερικοί μόνο τομείς της έκθεσης.

Η ιστοσελίδα της BAU διατίθεται πλέον και στα Ελληνικά:  http://www.bau-muenchen.com/el/Home

Δείτε επίσης

HELLAS LIFT 2012

Σε συνέχεια προηγούμενης Ανακοίνωσής μας σχετικά με την μετάθεση της έκθεσης «HELLAS LIFT 2012», που …