Εφαρμογή ελέγχου ανελκυστήρα για iPhone από την Kleemann

lift testerΤην καινοτόμα εφαρμογή για iPhone, Lift Tester, παρουσίασε η KLEEMANN στο 19ο παγκόσμιο συνέδριο ανελκυστήρων “Elevcon 2012” του International Association of Elevator Engineers που έγινε στο Μαϊάμι της Φλόριντα, στις 22-24/05/2012.

Η εταιρεία σχεδίασε την εν λόγω εφαρμογή με στόχο να παρέχει σε ειδικούς του κλάδου, αλλά και τελικούς χρήστες ανελκυστήρων τη δυνατότητα να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη εικόνα της ποιότητας της κίνησης, μετρώντας δεδομένα όπως ταχύτητα, επιτάχυνση, μικροδονήσεις και θόρυβο, μέσω του κινητού τους τηλεφώνου. Τα παραπάνω δεδομένα μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της συνολικής λειτουργίας του ανελκυστήρα.

Μπορείτε να δοκιμάσετε τις επιδόσεις του δικού σας ανελκυστήρα, κατεβάζοντας την εφαρμογή από εδώ.

Δεδομένου ότι στη σύγχρονη εποχή της πληροφορίας και του διαδικτύου, οι κινητές συσκευές (smartphones και tablets) ακολουθούν τα τελευταία χρόνια αλματώδη πορεία, το τμήμα μάρκετινγκ της KLEEMANN κατάφερε και «πάντρεψε» την τεχνολογία αυτή με τους ανελκυστήρες, προσφέροντας ένα εργαλείο ελέγχου και αξιολόγησης της ποιότητας κάθετης μετακίνησης.

«Πλέον είμαστε σε θέση να έχουμε το συνολικό έλεγχο ποιότητας των προϊόντων μας, όπως αυτά φτάνουν στην τελική εγκατάσταση.», αναφέρει η διοίκηση της εταιρείας, υπογραμμίζοντας παράλληλα την προσήλωσή της στις νέες τεχνολογίες και στη σχεδίαση εργαλείων για την εξυπηρέτηση των αναγκών των χρηστών ανελκυστήρων, αλλά και των επαγγελματιών του κλάδου.

Δείτε επίσης

Ανελκυστήρας σκάλας για ΑμεΑ σε σχολεία του δήμου Νεάπολης-Συκεών

Πλήρη πρόσβαση στους χώρους διδασκαλίας των μαθητών με κινητικά προβλήματα εξασφάλισε ο δήμος Νεάπολης-Συκεών με …