Εργο στο μετρό θεσσαλονίκης ανέλαβε n Otis Elevator Company

Την προμήθεια και εγκατάσταση 47 ανελκυστήρων και 142 κυλιόμενων κλιμάκων στους 13 σταθμούς του υπό κατασκευή δικτύου του μετρό θεσσαλονίκης ανέλαβε n Otis Elevator Company.

Μάλιστα, σύμφωνα με το πλέον πρόσφατο πρόγραμμα εργασιών, η προγραμματισμένη για τις αρχές του 2012
εκτέλεση της σύμβασης ήδη ξεκίνησε με την παράδοση των πρώτων κυλιόμενων κλιμάκων στον υπo κατασκευή
σταθμό «Ευκλείδης».

Η Otis έχει επίσης, ολοκληρώσει την προμήθεια κι εγκατάσταση κυλιόμενων κλιμάκων και ανελκυστήρων στους σταθμούς τους οποίους αναμένεται να ανοίξει n Αττικό Μετρό στην Ηλιούπολη, τον Αλιμο, την Αργυρούπολη και το Ελληνικό, (Γραμμή 2), καθώς επίσης τις κυλιόμενες κλίμακες των σταθμών Ανθούπολη, Περιστέρι και Χαϊδάρι (Γραμμή 3).

Η Otis Ελλάδος και Κύπρου απασχολεί 240 άτομα μόνιμο προσωπικό, ενώ συντηρεί πάνω από 10.000 ανελκυστήρες, κυλιόμενες κλίμακες/διαδρόμους σε όλη την ελληνική επικράτεια και την Κύπρο, όπου δραστηριοποιείται με καταστήματα στην Αττική (Νέα Ιωνία, Αθήνα – Κέντρο και Mio Κόσμο), θεσσαλονίκη, Κοζάνη, Κατερίνη, Ηράκλειο Κρήτης, Πάτρα, Κέρκυρα, Κόρινθο και Λεμεσό.

Δείτε επίσης

Στη Metron βιομηχανία κατασκευής ανελκυστήρων, δόθηκε το βραβείο “GREEK BUSINESS CHAMPION”

Η Metron είναι η μοναδική βιομηχανία κατασκευής ανελκυστήρων που απέσπασε το βραβείο “GREEK BUSINESS CHAMPION” για τις εξαιρετικές οικονομικές επιδόσεις της …