Επιδότηση απόσυρσης παλιού ανελκυστήρα από την Kleemann

Κερδίστε έως 2.000 ευρώ με την απόσυρση του παλαιού σας ανελκυστήραΚερδίστε έως 2.000 ευρώ με την απόσυρση του παλαιού σας ανελκυστήρα!

Για ποιο λόγο να ανακαινίσω τον ανελκυστήρα μου?

Ο ουσιαστικότερος λόγος είναι η ασφάλεια. Η πολιτεία, βάσει της Υπουργικής απόφασης Φ.Α/9.2/ΟΙΚ.28425, έχει θεσπίσει ελέγχους των ανελκυστήρων , κατά τακτά χρονικά διαστήματα, από πιστοποιημένους φορείς έτσι ώστε να εξασφαλίσει ένα ελάχιστο επίπεδο ασφάλειας των ανελκυστήρων που βρίσκονται σε λειτουργία. Όλοι οι παλιοί ανελκυστήρες οφείλουν πλέον να βελτιώσουν το παρεχόμενο επίπεδο ασφάλειας και να ανακαινισθούν στο βαθμό που απαιτείται ώστε να παρέχουν την επιθυμητή ασφάλεια. Εκτός από τα θέματα ασφάλειας που είναι υποχρεωτικά, όπως κάθε μηχάνημα, έτσι και ο ανελκυστήρας χρειάζεται αντικατάσταση των εξαρτημάτων που έχουν φθαρεί ή δεν λειτουργούν σωστά.

Πως λειτουργεί η επιδότηση?

Η επιδότηση ισχύει στα πλαίσια της αντικατάστασης του παλαιού σας ανελκυστήρα με έναν σύγχρονο υδραυλικό ανελκυστήρα KLEEMANN. Ο παλαιός σας ανελκυστήρας θα ξηλωθεί εντελώς και θα αντικατασταθεί εξολοκλήρου από τον πλήρη υδραυλικό ανελκυστήρα KLEEMANN, ο οποίος προσφέρεται σε προνομιακή τιμή. Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να έρθετε σε επαφή με τον συντηρητή του ανελκυστήρα σας είτε με οποιοδήποτε τεχνικό γραφείο συντηρήσεων ανελκυστήρων της αρεσκείας σας (το οποίο να συμπεριλαμβάνεται στην λίστα συνεργατών μας που είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα μας) και να ζητήσετε οικονομική προσφορά και τεχνικές προδιαγραφές του ανελκυστήρα. Η προσφορά που θα λάβετε θα συμπεριλαμβάνει και το ποσό της επιδότησης που δικαιούστε.

Για περισσότερες πληροφορίες ρωτήστε τον εγκαταστάτη-συντηρητή σας ή καλέστε το Συμβουλευτικό Κέντρο KLEEMANN στο 23410 38100 ή στείλτε μήνυμα στο anakainisi@kleemann.gr

Περισσότερες πληροφορίες: Επιδότηση Ανακαίνισης από την Kleemann

Δείτε επίσης

Στη Metron βιομηχανία κατασκευής ανελκυστήρων, δόθηκε το βραβείο “GREEK BUSINESS CHAMPION”

Η Metron είναι η μοναδική βιομηχανία κατασκευής ανελκυστήρων που απέσπασε το βραβείο “GREEK BUSINESS CHAMPION” για τις εξαιρετικές οικονομικές επιδόσεις της …