Εκσυγχρονισμός ανελκυστήρων ξενοδοχείων με επιδότηση ΕΣΠΑ από την OTIS

Εκσυγχρονίστε τους ανελκυστήρες του ξενοδοχείου σας με επιδότηση ΕΣΠΑ

Στη σημερινή εποχή το ζητούμενο για κάθε σύγχρονη τουριστική επιχείρηση είναι η βελτίωση του παρεχόμενου τουριστικού προϊόντος με σκοπό την προσέλκυση περισσότερων επισκεπτών. Σε αυτό το πλαίσιο, ο εκσυγχρονισμός της ξενοδοχειακής μονάδας είναι απαραίτητος ώστε κάθε επιχείρηση να είναι σε θέση να διατηρήσει την αναπτυξιακή της δυναμική. Για το λόγο αυτό, σας ενημερώνουμε ότι βρίσκεται σε ισχύ ο Επενδυτικός Νόμος 3908/2011.

Ο ανελκυστήρας αποτελεί ένα από τα πλέον εμφανή στοιχεία μιας ξενοδοχειακής μονάδας, με πολύ μεγάλη συχνότητα χρήσης. Είναι ένα σύστημα με το οποίο οι χρήστες του κτιρίου, πελάτες και προσωπικό, έρχονται σε επαφή άμεσα σε καθημερινή βάση,  χρησιμοποιώντας το για να καλύψουν τις μεταφορικές τους ανάγκες καθ’ όλη τη διάρκεια της διαμονής τους. Η άψογη απόδοση και εύρυθμη λειτουργία του ανελκυστήρα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της συνολικής εικόνας της εγκατάστασης και επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την ποιότητα του κτιρίου όπως αυτή γίνεται αντιληπτή από τους επισκέπτες του.

Ο Επενδυτικός Νόμος 3908/2011, εξασφαλίζει όλες τις απαραίτητες οικονομικές ενισχύσεις όπως:

• φορολογική απαλλαγή
• επιχορήγηση
• επιδότηση χρηματοδοτικής μίσθωσης
• ευνοϊκά δάνεια μέσω ΕΤΕΑΝ

Το ποσοστό κάλυψης φτάνει έως και το 50%, για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων εκσυγχρονισμού της ξενοδοχειακής σας μονάδας, στα οποία μπορείτε να εντάξετε μεταξύ άλλων και τον εκσυγχρονισμό του ανελκυστήρα σας.

Πιο συγκεκριμένα, οι προβλεπόμενες κατηγορίες δαπανών του Επενδυτικού Νόμου στις οποίες μπορεί να ενταχθεί ο εκσυγχρονισμός ανελκυστήρα είναι οι εξής:

1η κατηγορία: Εξοικονόμηση ενέργειας και φυσικών πόρων

Η Otis με την πρωτοποριακή τεχνολογία ανελκυστήρων Gen2, η οποία μειώνει την κατανάλωση ενέργειας έως και 75% σε σχέση με ένα συμβατικό ανελκυστήρα, μπορεί να μετατρέψει τον ανελκυστήρα σας σε ένα χαμηλού κόστους ενεργειακό σύστημα κλάσης Α’, ενσωματώνοντας σε αυτόν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά εξοικονόμησης ενέργειας όπως:

• Επίπεδοι, ατσάλινοι ιμάντες, καλυμμένοι με πολυουρεθάνη για αθόρυβη και ομαλή ανέλκυση
• Μηχανή χωρίς μειωτήρα με κινητήρα PM Synchronous που δεν απαιτεί λίπανση και είναι ενεργειακά αποδοτικότερη
• Regen Drive εκμετάλλευσης άεργου ισχύος που μειώνει το κόστος λειτουργίας
• Τροχαλία μικρής διαμέτρου για οικονομία χώρου εγκατάστασης που δεν απαιτεί ύπαρξη μηχανοστασίου
• Μόνιμος έλεγχος ιμάντων για τέλεια ασφάλεια και αξιοπιστία

2η κατηγορία: Επενδυτικά έργα που αποσκοπούν στην εξυπηρέτηση Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (ΑΜΕΑ)

Διαμόρφωση του ανελκυστήρα προς συμμόρφωση με απαιτήσεις ΑΜΕΑ με την ενσωμάτωση τεχνολογιών όπως αυτόματες πόρτες, φωνητικές/οπτικές εντολές, ηχητικές ενδείξεις, κομβιοδόχο με σύστημα braille.

3η κατηγορία: Επενδυτικά έργα κτιριακών και λοιπών εγκαταστάσεων, αντικατάστασης ή και συμπλήρωσης μηχανολογικού και ξενοδοχειακού εξοπλισμού, διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου

Διασφάλιση της μακροπρόθεσμης αξιόπιστης λειτουργίας της εγκατάστασης σας, με ταυτόχρονη ποιοτική αλλά και αισθητικήτης αναβάθμιση μέσω:

• Πλήρους αντικατάστασης του παλιού σας ανελκυστήρα σας
• Εκσυγχρονισμού του υφιστάμενου συστήματος σας.

Η Otis Ελλάδος & Κύπρου είναι η μεγαλύτερη εταιρεία εγκατάστασης, εκσυγχρονισμού και συντήρησης ανελκυστήρων και κυλιόμενων κλιμάκων – διαδρόμων σε Ελλάδα και Κύπρο. Είναι θυγατρική της Otis Elevator Company, μέλος του ομίλου United Technologies Corporation (NYSE:UTX). Απασχολεί 230 άτομα μόνιμο προσωπικό, εκ των οποίων οι 170 είναι ειδικευμένοι τεχνικοί. Συντηρεί πάνω από 11.000 τεμάχια σε όλη την Ελληνική επικράτεια και την Κύπρο διαθέτοντας δίκτυο καταστημάτων τόσο στην Αττική όσο και σε Θεσσαλονίκη, Κοζάνη, Κατερίνη, Πάτρα, Κόρινθο, Κρήτη, Κέρκυρα, Κω και Λεμεσό.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα εκσυγχρονισμού της Otis μπορείτε να δείτε το δίκτυο καταστημάτων της Otis ή να επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο τηλ.: 210 8200 500 και μέσω e-mail:  reception.gr@otis.com

 

Δείτε επίσης

Στη Metron βιομηχανία κατασκευής ανελκυστήρων, δόθηκε το βραβείο “GREEK BUSINESS CHAMPION”

Η Metron είναι η μοναδική βιομηχανία κατασκευής ανελκυστήρων που απέσπασε το βραβείο “GREEK BUSINESS CHAMPION” για τις εξαιρετικές οικονομικές επιδόσεις της …