Εγκαίνια Πύργου Δοκιμών και διαγωνισμός φωτογραφίας από την Kleemann

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, ΚΙΛΚΙΣ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

Τον πρώτο πύργο δοκιμών ανελκυστήρων στην Ελλάδα και τον τέταρτο μεγαλύτερο ιδιωτικό σε ευρωπαϊκό επίπεδο εγκαινίασε στις 24/6 στο Κιλκίς η εισηγμένη Kleemann.

Ο πύργος προσφέρει τη δυνατότητα δοκιμών σε ανελκυστήρες με μεγάλες ταχύτητες, σε πρώτη φάση έως 6 μέτρα/δευτερόλεπτο. Δεδομένου ότι οι εν λόγω ανελκυστήρες εξυπηρετούν ουρανοξύστες έως και 100 ορόφων (300 μέτρων ύψους), με την επένδυση αυτή η διοίκηση της Kleemann έχει στόχο να καλύψει τις ανάγκες των μεγάλων αγορών των ΗΠΑ, της Μέσης και της Άπω Ανατολής.

Διαθέτοντας 18 ορόφους και πέντε φρεάτια δοκιμών, ο πύργος έχει ύψος 61 μέτρων. Η κατασκευή του ξεκίνησε το 2008 και ολοκληρώθηκε το 2010, ενώ η επένδυσή του ξεπέρασε τα 5 εκατ. ευρώ.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

Στο μεταξύ, τη δημιουργία παραγωγικής βάσης και στην Κίνα δρομολογεί η διοίκηση της Kleemann, μέσω της θυγατρικής της Hong Kong Elevator Systems Limited. Με την επένδυση αυτή, ύψους 2 εκατ. ευρώ, ο όμιλος στοχεύει να διεισδύσει στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ασίας και Ωκεανίας.

Οι προοπτικές ανάπτυξης της εν λόγω αγοράς είναι ιδιαίτερα σημαντικές, καθώς ήδη – λόγω της οικονομικής της ανάπτυξης και της αστυφιλίας που σημειώνεται – δημιουργεί το 50% της παγκόσμιας ζήτησης.

Η απόφαση αυτή αποδεικνύει για άλλη μια φορά τον εξωστρεφή χαρακτήρα της εταιρείας, η οποία εξάγει το 60% της παραγωγής της σε περισσότερες από 60 χώρες, διαθέτοντας θυγατρικές σε Τουρκία, Σερβία, Ρουμανία, Αγγλία και Χονγκ Κονγκ και γραφεία πωλήσεων στη Γερμανία, τη Ρωσία, και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Μάλιστα, πρόσφατα η διοίκηση αποφάσισε τη δημιουργία γραφείου αντιπροσώπευσης στη Πολωνία. Την ίδια στιγμή, η Kleemann κατέχει ηγετική θέση στην Ελλάδα.

Τέλος, σημειώνεται ότι το παγκόσμιας κυκλοφορίας αμερικανικό περιοδικό Elevator World, που αποτελεί το σημαντικότερο περιοδικό του κλάδου, στην τελευταία έκδοση του Ιουνίου 2011 κατατάσσει την Kleemann στις επτά σημαντικότερες εταιρείες παραγωγής ανελκυστήρων στον κόσμο.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ CLICK ON KLEEMANN

Έχεις εγκαταστήσει ανελκυστήρα της KLEEMANN? Τότε ψάξε μήπως κρύβεις και ένα φωτογράφο μέσα σου!

Φωτογράφησε ένα ή περισσότερα έργα με ανελκυστήρα KLEEMANN με όποια οπτική διαλέξεις και στείλε τις φωτογραφίες σου μέχρι την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011 για να διεκδικήσεις ένα από τα 10 μεγάλα δώρα του διαγωνισμού φωτογραφίας της KLEEMANN.

Οι φωτογραφίες θα πρέπει να είναι σε ψηφιακή μορφή με ανάλυση 300dpi και ελάχιστη διάσταση 2048×1536 pixels.

Όλοι οι πελάτες μας που έχουν εγκαταστήσει ανελκυστήρες KLEEMANN, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, μπορούν να συμμετέχουν.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες και τους όρους του διαγωνισμού στο www.kleemann.gr/clickon

Δείτε επίσης

Στη Metron βιομηχανία κατασκευής ανελκυστήρων, δόθηκε το βραβείο “GREEK BUSINESS CHAMPION”

Η Metron είναι η μοναδική βιομηχανία κατασκευής ανελκυστήρων που απέσπασε το βραβείο “GREEK BUSINESS CHAMPION” για τις εξαιρετικές οικονομικές επιδόσεις της …