Δικτυακή Πύλη Εξυπηρέτησης Πελατών από την ΓΝΩΜΩΝ Πληροφορικής Α.Ε.

gnomon saΗ KLEEMANN HELLAS, Νο 1 εταιρεία ανελκυστήρων στην Ελλάδα, επέλεξε το λογισμικό Gi9 Enterprise Portal για την υλοποίηση δικτυακής πύλης για την εξυπηρέτηση των πελατών της. ( 26/03/2010 )

Τη πλατφόρμα υλοποίησης διαδικτυακών εφαρμογών και συστημάτων διαχείρισης περιεχομένου gi9.portal Enterprise v.4.3, επέλεξε η KLEEMANN HELLAS για την υλοποίηση, εγκατάσταση και συντήρηση δικτυακής πύλης για την εξυπηρέτηση των πελατών της.

Η KLEEMANN HELLAS δραστηριοποιείται στον τομέα κατασκευής, σχεδιασμού και εμπορίας Ολοκληρωμένων Συστημάτων Ανελκυστήρα. Είναι από τις μεγαλύτερες εταιρίες του κλάδου στην Ευρωπαϊκή και Διεθνή αγορά. Παράγει πάνω από 12.000 συστήματα ανελκυστήρων ετησίως ή το 3% της παγκόσμιας αγοράς νέων ανελκυστήρων. Απολαμβάνει ηγετική θέση στη διαρκώς αναπτυσσόμενη Ελληνική αγορά (περίπου 70% σε εγκατεστημένες μονάδες και 47% σε αξία).

Η Δικτυακή Πύλη Εξυπηρέτησης Πελατών της KLEEMANN HELLAS, έρχεται να καλύψει την ανάγκη για τη γρήγορη και αυτοματοποποιημένη διεκπεραίωση των βασικότερων συνναλλαγών της εταιρείας με τους πελάτες της. Με τη βοήθεια ειδικού εξοπλισμού ασφαλείας αυθεντικοποίησης (USB keys), παρέχεται στο πελάτη της KLEEMANN ένα ασφαλές και προσβάσιμο μέσω διαδικτύου εργαλείο για την πρόσβαση στη καρτέλα του, την υποβολή παραγγελίας και την ενημέρωση για τη κατάσταση της, την υποβολή αιτήματος για υποστήριξη της συντήρησης ενός ανελκυστήρα, τη παραγγελία ανταλλακτικών.

Η Δικτυακή Πύλη Εξυπηρέτησης Πελατών της KLEEMANN HELLAS, έρχεται να επεκτείνει τη λειτουργικότητα του εγκατεστημένου από τη ΓΝΩΜΩΝ Α.Ε. πληροφοριακού συστήματος εξυπηρέτησης των πωλητών ΤΡΙΑΣ. Πρόκειται για έναν configurator, o οποίος βοηθάει τους πωλητές της KLEEMANN να συνθέτουν μια παραγγελία ανελκυστήρα με την μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία εκμηδενίζοντας τα πιθανά τεχνικά λάθη συμβατότητας υλικών. Το πληροφοριακό σύστημα συνεργάζεται με το κορυφαίο σύστημα κανόνων της Websphere Ilog JRules της IBM.

Περισσότερα: http://www.gnomon.com.gr

Δείτε επίσης

Στη Metron βιομηχανία κατασκευής ανελκυστήρων, δόθηκε το βραβείο “GREEK BUSINESS CHAMPION”

Η Metron είναι η μοναδική βιομηχανία κατασκευής ανελκυστήρων που απέσπασε το βραβείο “GREEK BUSINESS CHAMPION” για τις εξαιρετικές οικονομικές επιδόσεις της …