Γιατί πρέπει να σφραγίζουμε τις πόρτες του ασανσέρ όταν οι οικοδομή δεν κατοικείται

Πέθαναν από δίψα
Σε αφυδάτωση και έλλειψη τροφής οφείλεται ο θάνατος των δύο μικρών αγοριών από την Ορεστιάδα, όπως προκύπτει από τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Το κτίριο στην Ορεστιάδα, όπου εντοπίστηκαν νεκρά τα δύο αδέλφια

Σε αφυδάτωση και έλλειψη τροφής οφείλεται ο θάνατος των δύο μικρών αγοριών από την Ορεστιάδα, όπως προκύπτει μετά τη διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής.

Βίαιος στερητικός θάνατος από έλλειψη τροφής και νερού, αναφέρει χαρακτηριστικά το πιστοποιητικό θανάτου που εκδόθηκε από τον ιατροδικαστή Παύλο Παυλίδη, ο οποίος διαπίστωσε έλλειψη υγρών στις σορούς, γεγονός που καταδεικνύει ότι τα δύο αδέλφια πέθαναν πιθανότατα από τη δίψα.

Οριστικές απαντήσεις αναμένεται να δοθούν και από τα αποτελέσματα της τοξικολογικής εξέτασης, που αναμένονται σε δέκα ημέρες.

Ο 8χρονος Αμέτ και ο 7χρονος αδελφός του, Αϊχάν, βρέθηκαν σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης μέσα σε θάλαμο ασανσέρ που είχε ακινητοποιηθεί μεταξύ του δεύτερου και του τρίτου ορόφου.

Η Αστυνομία συνεχίζει να εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, αν και από τα μέχρι τώρα στοιχεία, το πιθανότερο είναι τα δύο αδέλφια να μπήκαν στην ακατοίκητη τετραώροφη οικοδομή για να παίξουν και να εγκλωβίστηκαν στο θάλαμο του ανελκυστήρα όπου και άφησαν την τελευταία τους πνοή αβοήθητα.

Πηγή: http://www.skai.gr/articles/news/greece/%CE%A0%CE%AD%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%B4%CE%AF%CF%88%CE%B1/

Δείτε επίσης

Άλλο ένα ατύχημα μέσα σε ασανσέρ που δεν είχε πόρτες

Δεν υπάρχουν λόγια να για να περιγράψουν αυτό που συνέβη το μεσημέρι της Τρίτης, 29 …