Αναβαθμίστε τον ανελκυστήρα της πολυκατοικίας σας μέσω του προγράμματος “Εξοικονομώ– Αυτονομώ” 2020

Στον Γ’ Κύκλο του “Εξοικονομώ”, ο οποίος ονομάζεται πλέον “Εξοικονομώ – Αυτονομώ” περιλαμβάνονται αρκετές νέες παρεμβάσεις οι οποίες εκτός από την εξοικονόμηση αφορούν και στην παραγωγή ενέργειας.

ΛΟΙΠΕΣ ΕΠΙΛΕΞΙΜΕΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ)
Αναβάθμιση ανελκυστήρα μέσω εγκατάστασης inverter προκειμένου να επιτυγχάνεται μείωση του ενεργειακού τους αποτυπώματος.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ειδική τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης πολιτών (helpdesk) στο τηλέφωνο 210 6241829 (20 γραμμές), το οποίο λειτουργεί καθημερινά –εργάσιμες ημέρες- από τις 07.00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ.

Σημειώνεται ότι το helpdesk ξεκινά νωρίτερα τη λειτουργία του και είναι πιο διευρυμένο σε σχέση με τους προηγούμενους κύκλους του “Εξοικονομώ”, ώστε να ανταποκρίνεται στο αυξημένο μέγεθος του προγράμματος και να καλύπτει τις ανάγκες πληροφόρησης για τις αλλαγές που προβλέπονται.

Η τηλεφωνική εξυπηρέτηση θα απαντά στα “βασικά” ερωτήματα (ποιοι είναι δικαιούχοι, οδηγίες για την υποβολή της αίτησης κλπ.) αλλά και σε εξειδικευμένα ερωτήματα για τις επιλέξιμες παρεμβάσεις, τη χρήση της πλατφόρμας και άλλα, στα οποία θα απαντούν μηχανικοί και εξειδικευμένοι τεχνικοί σύμβουλοι.

Επιπροσθέτως, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν ερωτήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση support.exοikonomo@prv.ypeka.gr

Υπενθυμίζεται ότι η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων για το “Εξοικονομώ-Αυτονομώ” θα ανοίξει στις 30 Νοεμβρίου 2020 ενώ μπορείτε να δείτε την προδημοσίευση του προγράμματος εδώ:

http://www.ypeka.gr/Portals/0/Arxiki/20201013-Exoikonomw-Aytonomw.pdf

Τηλέφωνο Helpdesk: 2106241829

Ώρες λειτουργίας: 07:00-21:00

Δείτε επίσης

Ανελκυστήρας σκάλας για ΑμεΑ σε σχολεία του δήμου Νεάπολης-Συκεών

Πλήρη πρόσβαση στους χώρους διδασκαλίας των μαθητών με κινητικά προβλήματα εξασφάλισε ο δήμος Νεάπολης-Συκεών με …