Αλλαγή ιδιοκτησίας και ονόματος για την thyssenkrupp

Η thyssenkrupp Elevator ανακοίνωσε πρόσφατα τη νέα παγκόσμια επωνυμία της: Ο διεθνής όμιλος ανελκυστήρων ονομάζεται πλέον TK Elevator. Η νέα επωνυμία προκύπτει από την αλλαγή ιδιοκτησίας που πραγματοποιήθηκε στα μέσα του περασμένου έτους.

Τις τελευταίες δεκαετίες, η TK Elevator έχει καθιερωθεί ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες ανελκυστήρων στον κόσμο και έγινε ανεξάρτητη από την πώληση της από την thyssenkrupp AG τον Αύγουστο του 2020.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η νέα ταυτότητα έχει σχεδιαστεί για να «λειτουργεί σε όλα τα ψηφιακά και φυσικά κανάλια» και εμπνέεται από την «ατμόσφαιρα ενέργειας και αισιοδοξίας της που δίνει η ανατολή του ήλιου». Η ζεστή, ζωντανή παλέτα χρωμάτων, η τυπογραφία και το λογότυπο σηματοδοτούν την κίνηση, τη θετικότητα και την ταχύτητα. Αυτό δημιουργεί ένα ιδανικό περιβάλλον για την εκπροσώπηση ενός συγκεκριμένου πνεύματος ενδυνάμωσης, αυτονομίας και κορυφαίας τεχνολογίας. Η νέα επωνυμία TKE αντικατοπτρίζει τη δέσμευση της εταιρείας να μεταμορφώσει τη ζωή των ανθρώπων μέσω έξυπνων και απρόσκοπτων λύσεων κινητικότητας.

Με δραστηριότητες σε όλο τον κόσμο και περισσότερους από 50.000 υπαλλήλους, η TK Elevator βασίζεται στην επιτυχημένη κληρονομιά της thyssenkrupp Elevator με πωλήσεις περίπου 8 δισεκατομμυρίων ευρώ το οικονομικό έτος 2019/2020. Η πιο σημαντική επιχειρηματική γραμμή TK Elevator θα συνεχίσει να είναι η επιχείρηση παροχής υπηρεσιών που σήμερα διατηρεί περίπου 1,4 εκατομμύρια μονάδες ανελκυστήρων και κυλιόμενων σκαλών με τη βοήθεια 24.000 τεχνικών συντήρησης παγκοσμίως.

Δείτε επίσης

Ο πρώτος αντιμικροβιακός θάλαμος ανελκυστήρα στην Ελλάδα από την KLEEMANN

Η KLEEMANN συνεχίζει να καινοτομεί με σκοπό την προφύλαξη της δημόσιας υγείας και ενσωματώνει στα …