Έκθεση HELLAS LIFT 2010

hellas lift 2010Η έκθεση HELLAS LIFT θα πραγματοποιηθεί από 15 έως 18 Απριλίου 2010 στο Μ.E.C. (Μεσογειακό Κέντρο Εκθέσεων). Η έκθεση θα καλύψει 8.000 τ.μ. με συμμετοχές πάνω από 100 επιχειρήσεις. Μετά την ενσωμάτωση της έκθεσης International PROFIL και της έκθεσης HELLAS LIFT με την έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ η έκθεση, περνώντας σε μια άλλη διάσταση και δημιουργώντας μια άλλη δυναμική, καθιερώνεται ως η μεγαλύτερη στην Αθήνα στον κλάδο των οικοδομικών κατασκευών. Η έκθεση πραγματοποιείται σε ανεξάρτητα κτίρια που συνδέονται μεταξύ τους (φισούνες). Με ξεχωριστές κεντρικές εισόδους για τη κάθε έκθεση.

Η επιθυμία των εκθετών να ενσωματωθούν οι τρείς εκθέσεις, δίνει λύση στους προβληματισμούς της αγοράς με την πληθώρα των εκθέσεων στην Αθήνα και ταυτόχρονα ενδυναμώνεται σαν θεσμός και σημείο συνάντησης για την προβολή των προϊόντων – επαφής με νέους πελάτες εσωτερικού και εξωτερικού – και εμπορικές συμφωνίες. Ο συνδυασμός των τριών εκθέσεων αναμένεται να ξεπεράσει τις 80.000 επισκεπτών.

Η έκθεση HELLAS LIFT πραγματοποιείται κάθε 2 χρόνια. Στην έκθεση συμμετέχουν επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη κατασκευή και εμπορία των ανελκυστήρων – κυλιόμενων σκαλών και διαδρόμων –βιομηχανικών ραμπών και γενικότερα μέσων οριζόντιας και κάθετης μεταφοράς. Η έκθεση απευθύνεται στο τεχνικό κόσμο των ανελκυστήρων, σε τεχνικές κατασκευαστικές εταιρείες, μηχανολόγους, μηχανικούς, κατασκευαστές κτιρίων κλπ. Κάθε φορά συμμετέχουν πάνω από 100 επιχειρήσεις του κλάδου των ανελκυστήρων με στόχο την ενδυνάμωση των εμπορικών σχέσεων και τη δημιουργία προϋποθέσεων μέσα από τη τεχνολογική και αισθητική εξέλιξη ενός καλύτερου αύριο και προϋποθέσεις ανάπτυξης των επιχειρήσεων.

www.hellaslift.gr

Δείτε επίσης

3η εικονική έκθεση ανελκυστήρων από το Elevator-world

Το περιοδικό Elevator World ανακοίνωσε την τρίτη ετήσια Virtual Έκθεση Ανελκυστήρων (VEE) για το 2012, …